Met volle moed, goesting en stabiliteit 2014 tegemoet!

Het jaar 2013 sluit weldra zijn deuren. Even een korte terugblik om daarna enkel en alleen nog maar vooruit te kijken.

Velen zouden zeggen dat het een jaar was om snel te vergeten, maar persoonlijk is het voor mij een heel leerrijk jaar geweest met veel confrontaties en enkele knopen om door te hakken. Het heeft me als het ware wakker geschud en me bewuster gemaakt op verschillende vlakken. Dus vergeten... nee, ik neem het mee in mijn achterhoofd om het te gepasten tijde naar boven te halen en te gebruiken als een positieve stimulans. Ik ben er zeker van dat ondanks de dieptepunten 2013 me sterker heeft gemaakt en deze periode een belangrijke rol zal spelen in het vervolg van mijn verdere sportieve carrière.

Hoe gaat het momenteel met me? Wel, ik ben op de goede weg. Mijn bekkenprobleem is zo goed als opgelost aan het geraken. Ik werk er hard aan door me 3 keer per week door mijn kinesist te laten behandelen gevolgd door vele stabilisatie-oefeningen. Conditioneel sta ik waar ik moet staan voor deze periode van het jaar. Ik heb wel net een operatie achter de rug om het plaatje uit mijn pols (van mijn val in Mallorca in 2012) te laten verwijderen. Dus even gas terug nemen tijdens de kerstperiode en hopen dat de wonde goed geneest de komende weken zodat ik er bij de intrede van het nieuwe jaar voor de volle 100% kan invliegen. Ik ben alvast heel enthousiast en gedreven om mijn naam dit seizoen terug op de kaart te zetten! Het kriebelt en dit kan alleen maar een goed teken zijn :-)

Hieronder vind je mijn belangrijkste wedstrijden voor 2014.

wedstrijden-2014.png